Wandtoiletten

  Desc

  Items 1-12 van 15

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  1. Swiss wandcloset rimfree-Mat wit
   Swiss wandcloset rimfree-Mat wit
   Speciale prijs € 649,00 Normale prijs € 999,00
   Rating:
   100%
  Desc

  Items 1-12 van 15

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Wandtoiletten

  Een wandtoilet is een goede keuze in meerdere opzichten. Omdat u een wandtoilet aan de muur bevestigd, blijft de grond eronder vrij en kunt u de vloer makkelijk schoonhouden. Daarnaast zijn er veel verschillende designs en kleuren waar u uit kunt kiezen. Ook beschikken onze wandtoiletten over diverse moderne technieken. Hulp nodig?

  Wandtoilet

  Een wandtoilet bespaart praktische ruimte in het toilet of de badkamer, zorgt voor een mooi stijlvol ontwerp en is bovendien voorzien van moderne technieken zoals softclose en quick release. Dat betekent dat u een keuze kunt maken uit een mooie wandtoilet voor aan de wand, om die hangend of zwevend te (laten) bevestigen.

  Bekijk de verschillende wandtoiletten van de verschillende topmerken, waarmee we ervoor zorgen dat u gebruik kunt maken van niets minder dan de beste kwaliteit. We bieden u online de laagsteprijsgarantie, zodat zelfs het meest luxe wandtoilet niet veel hoeft te kosten. In plaats daarvan zorgt u er op een voordelige manier voor dat u een mooie WC aan de wand kunt (laten) bevestigen.

  Hangend of zwevend aan de wand

  Een wandtoilet zorgt voor een hangende of zwevende WC aan de wand. Het grote voordeel daarvan is dat u een design toilet op kunt hangen, waarmee u de ruimte daaronder op de vloer vrij kunt houden. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de vloer schoon te houden en zorgt er bovendien voor dat de ruimte wat groter zal ogen. Het zijn belangrijke voordelen van de wandtoiletten, naast het feit dat u daarmee gebruik kunt maken van de moderne technieken die er beschikbaar zijn voor het openen en sluiten van de WC-potten aan de wand.

  Wandtoilet kopen

  Het wandtoilet kunt u online kopen, wij bieden u de keuze uit verschillend modellen en uitvoeringen. Op zoek naar de bekende witte wandtoiletten voor aan de wand? Zoekt u naar een specifieke kleur om een afwijkend ontwerp mogelijk te maken? Blader op uw gemak door online assortiment toiletten, we zorgen er daarmee voor dat u het toilet of de badkamer volledig naar uw wens en stijl kunt inrichten. Bekijk daarnaast ook de toilet accessoires, de toiletpotten met een bidet en bijvoorbeeld de staande toiletpotten. Een wandtoilet bestellen doet u vervolgens makkelijk vanuit huis, via onze webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.


  To Top