Wastafel

  Desc

  Items 1-12 van 75

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 75

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Wastafel kopen

  Op zoek naar een wastafel voor in uw badkamer of sanitaire ruimte? Dan heeft u het juiste adres gevonden bij Hornbad.nl. Wij hebben nl een zeer ruim assortiment op het gebied van opbouw wastafels, staande wastafels, dubbele wastafelsopbouw waskommen etc. 

  Wastafels van A-merken

  Ons assortiment bestaat uit wastafels van de gerenomeerde merken zoals Stone Art, Sanistar, Eago Duitsland en Forzalaqua. De wastafel is een enorm belangrijk object in uw badkamer. De eerste blik die er in uw badkamer wordt geworpen komt vaak voor rekening van uw wastafel. Dit behoord dan ook een waar pronkstuk voor uw badkamer te zijn. Hiernaast heeft u dagelijks te maken met uw wasbak. Deze dient dan ook niet alleen fraai te zijn maar ook praktisch naar uw gebruik. 

  Waszuilen

  Er zijn een aantal varianten, zo is er de zogenaamde waszuil. Dit zijn de wastafels met de meer landelijke en klassieke uitstraling. Deze worden echter steeds minder verkocht; vrijwel alleen nog in de complete landelijke badkamers vinden die hun plek. Het gros dat wordt verkocht zijn de zwevende en vrije opstellingen. 

  Wastafels van verschillende materialen

  Hornbad heeft ook een ruim assortiment op het gebied van hardsteen. Dat assortiment bestaat onder ander uit hardstenen fonteinen, hardstenen wastafels, hardstenen wasbladen maar ook hardstenen douchebakken. Het fraaie van hardsteen is de prachtige natuurlijke uitstraling die het geeft. Dit geeft veelal met een eiken onderkast bij een badkamermeubel een prachtig warm geheel aan uw badkamer. Naast een onderkast als meubel zijn de fonteinen ook uit te rusten met een RVS onderstel. Hiermee kunt u de fontein of wasbak plaatsen in uw badkamer of uw toilet. Het geheel krijgt zo een heel ruimtelijke indruk. Ook zijn er prachtige fonteinen met een zogenaamde blinde bevestiging. U ziet dan in feite alleen de wasbak hangen, alle bevestigingen en bevestigingspunten zijn dan onzichtbaar weggewerkt. Bij Hornbad in de showroom wordt een ruim assortiment getoond van de hardstenen wasbakken, en hardstenen fonteinen en hardstenen wastafels. Ook vindt u uiteraard de badkamermeubel met hardstenen wasbladen. Ook hebben wij een fantastische mooie waszuil in onze showroom staan. Naast deze producten vind u uiteraard ook een groot assortiment aan keramische wastafels, keramische fonteinen en keramische wastafels in onze showroom. Onze showroom bevindt zich in Zoeterwoude, dit is centraal gelegen in de randstad. Hornbad is de goedkoopste sanitairwinkel bij u in de buurt.

  To Top