Betalen, levering & retourneren

Bij Hornbad kunt u op de volgende manieren betalen:

iDEAL

Met iDEAL rekent u veilig uw online aankoop af. U logt in bij uw bank op basis van specifieke beveiligingsmethodes, zonder dat u zich speciaal voor iDEAL hoeft aan te melden.

Voordelen iDEAL:

- U houdt controle en overzicht op de betaling.

- De betaling wordt direct ontvangen, waardoor uw bestelling sneller wordt verwerkt.

Hoe werkt het?

- Als u een bestelling plaatst bij Hornbad, geeft u bij het afrekenen aan dat u via iDEAL wilt betalen.

- U selecteert uw bank, waarna u wordt doorgeleid naar de inlogpagina van uw bank.

- U vult uw inloggegevens in en autoriseert u de betaling.

Heeft u internetbankieren op uw smartphone? Dan kunt u met die app ook de iDEAL QR-code scannen om te betalen. U kunt iDEAL gebruiken als u klant bent bij ABN AMBRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Fortis, Friesland Bank, ASN Bank en SNS Regio bank.

Vooraf overboeken

Als u geen gebruik maakt van internetbankieren, kunt u de kosten van uw bestelling ook vooruitbetalen. Vooruitbetalen houdt in dat u zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Hornbad overmaakt.

- U maakt het openstaande bedrag over op IBAN:  NL19RABO0383071046 Hornbad

- U vermeldt uw bestelnummer/ordernummer in de omschrijving.

- Vooruitbetaling is een relatief langzame manier van betalen. Houd daarom rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

- Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, starten wij met de verwerking van uw bestelling.

- Mail ons na uw betaling een printscreen ter bevordering van een snellere afhandeling van uw order.

Contant of met pin

Indien u uw bestelling ophaalt in onze showroom, kunt u ook ter plekke contant of via pin betalen.

Betaling vanuit België

Bij betaling vanuit België heeft u de mogelijkheid deze te voldoen middels Bankcontact of Mister Cash

Hornbad

  • IBAN:                       NL19RABO0383071046
  • BIC:                         RABONL2U
  • Banknaam:              Rabobank


Levering

Bij alle artikelen wordt de levertijd aangegeven. Wij doen ons best om die continue bij te houden. Zij zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Bij een spoedig gewenste levering is telefonisch contact hierover aan te bevelen. Bij levering naar de Waddeneilanden en het buitenland kan er een toeslag gelden. Hierover wordt u voor het verzenden geïformeerd, en kan de order kostenloos worden geannuleerd. 

U heeft de keuze om uw product zelf af te halen of te laten bezorgen. Snelheid van bezorgen is afhankelijk van de aard van het product.  

Onze vervoerders leveren de producten naar de voordeur. Wanneer uw adres een flat betreft wordt uw bestelling beneden in de portiek afgeleverd. 

Bij levering dient u direct het product te controleren. Controle betreft zichtbare gebreken en of hetgeen overeenstemt met de factuur of orderbevestiging. Reclames betreffende zichtbare gebreken of de controle betreffende de overeenstemming hetgeen u besteld heeft dienen binnen 48uur na levering schriftelijk/mail bij Hornbad binnen te zijn. 

Levering op etage

Onze vervoerder brengt de spullen naar de eerste voordeur. Indien u in een flat of appartementencomplex woont, wordt de bestelling afgezet bij de eerste deur.

Afhalen 

Indien gewenst kunt u de producten afhalen bij onze showroom. Hierdoor bespaart u bezorgkosten en levertijd. Voordat u de producten wilt komen afhalen dient u een afspraak te maken met ons. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Hornbad.nl

Hoge Rijndijk 249

2382 AM Zoeterwoude-Rijndijk 

Tel: 071-5722304

info@hornbad.nl

Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat u een product of een gedeelte van uw bestelling aan ons retour wilt zenden of annuleren. Hierbij dient u rekening te houden dat speciale bestellingen niet retour kunnen en voorraad artikelen wel. Een retourmelding dient u altijd binnen 14 dagen na afhalen of de bezorgdag bij ons per mail te melden. Hierbij kunt u gebruik maken van het model formulier voor herroeping.

Deze termijn gaat in op de dag dat u het product van ons heeft ontvangen.

U kunt het product retourzenden/terugbrengen naar ons adres mits deze aan de volgende voorwaarden voldoet:
•U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 dagen na ontvangst. Terugbetaling zal binnen 14 dagen na ontbinding geschieden. 
•Het product is ongebruikt en niet gemonteerd geweest.
•Het product is geheel onbeschadigd.
•Het product zit in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk. Notities graag op een aparte ingesloten brief vermelden. 

To Top