Vrijstaand bad

  Desc

  Items 1-12 van 81

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 81

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Vrijstaande baden

  Een vrijstaand bad is absoluut de eyecatcher van uw nieuwe badkamer. De laatste jaren zien we in steeds meer moderne badkamers de vrijstaande baden staan. Het zijn niet meer de ouderwetse baden op pootjes, maar moderne baden die er echt tussenuit springen. Met een stijlvol bad zorgt u precies voor de luxe die u zocht om uw badkamer af te maken. Een vrijstaand bad is vaak niet eens duurder dan een gewoon bad. We hebben ze bij Hornbad in diverse prijsklasse, waardoor er altijd wel een bad is die binnen uw budget past. Na een lange dag werken is dit bad de ultieme plek om even bij te komen. 

  Vrijstaand bad in uw eigen slaapkamer plaatsen

  Droomt u van een badkamer en suite? Maar bent u bang dat u er de ruimte niet voor heeft? Een vrijstaand bad neemt veel minder ruimte in beslag. Aan het einde van uw bed kunt u een vrijstaand bad monteren. U hoeft hiervoor niet eens badkamertegels te plaatsen in uw slaapkamer. Dankzij PVC kan u een waterdichte vloer in uw slaapkamer plaatsen met de uitstraling van laminaat. Hierop kan u het bad plaatsen en een luxe en suite slaapkamer bouwen. 

  Half vrijstaand bad voor een ruimtebesparende badkamer

  Wilt u ruimte besparen in uw badkamer? Een half vrijstaand bad geeft u direct extra ruimte rond uw bad. Met dit bad heeft u zelfs de mogelijkheid om zowel een los bad als losse douche te plaatsen. De achterkant van het bad monteert u rechtstreeks aan de muur. De voorkant is volledig vrijstaand, waardoor u om het bad heen kan lopen. Dit bespaart ruimte omdat u er geen kist omheen hoeft te bouwen waar u het bad in monteert. Voor het oog lijkt uw badkamer ook ruimer met een half vrijstaand bad. 

  Bepaal vooraf waar uw bad half vrijstaand komt te staan

  Als u voor een bad half vrijstaand kiest is het belangrijk om vooraf te bepalen waar u het bad wilt plaatsen. Er moet namelijk een wand vrij zijn waar u het bad tegenaan gaat zetten. Hierbij is het belangrijk dat het oog direct op het bad valt en deze een vrijstaande uitstraling heeft. U kan met het bad op een mooie manier uw badkamer opvullen. U heeft echt een eyecatcher als u binnenkomt en direct het bad half vrijstaand ziet staan. Zorg er dus voor dat het oog er direct opvalt als u binnenkomt. 

  Bad op pootjes

  Bent u niet op zoek naar een modern ligbad, maar juist een klassieker voor uw badkamer? Een vrijstaand bad op pootjes geeft een nostalgisch gevoel. Het is een klassieker zoals u deze vroeger in grote landhuizen zag. De luxe van uw eigen landhuis badkamer kan u nu naar uw eigen badkamer halen. Het bad wordt direct een eyecatcher in uw vernieuwde badkamer. De pootjes zorgen namelijk voor een sfeervolle uitstraling waar u oog direct opvalt. Daarbij creëert u extra ruimte rond uw bad doordat er geen bekisting rond uw ligbad geplaatst hoeft te worden. 

  Vrijstaande baden in verschillende vormen

  De afgelopen jaren zijn er verschillende vrijstaande baden in onze collectie bijgekomen. De meeste zijn een streling voor het oog, maar moeten natuurlijk wel passen bij het idee dat u voor ogen heeft. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een strak vierkant bad. Of vrijstaande baden in de vorm van een ei. Bent u benieuwd welke afwerking eventueel het beste bij uw badkamer past? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Eventueel kunnen we zelfs een 3D tekening maken van uw badkamer. U krijgt zo een goed inzicht welke vrijstaande baden het beste erbij passen. 

  Ontspan extra in een vrijstaand ligbad

  In de ambiance van uw eigen vrijstaand bad kan u heerlijk ontspannen. Een vrijstaand ligbad is meestal gemaakt voor één persoon, maar we hebben ook extra grote ligbaden voor twee personen. U kan een vrijstaand bad eventueel combineren met een vrijstaande kraan naast het bad. Dit zorgt voor een prachtig plaatje bij elkaar. Terwijl u in bad ligt kan u er een goed boek bij pakken en lekker gaan lezen. U bent zo uren zoet in uw nieuwe badkamer.

  Vrijstaand bad kopen

  Wilt u graag een vrijstaand bad kopen? In ons assortiment vindt u diverse grote merken waaronder: EAGO, Novellini en Villeroy & Boch. Bent u benieuwd of het bad lekker ligt? U kan altijd bij ons langskomen in de showroom in Zoeterwoude om even proef te liggen in een vrijstaand bad. U bent bij ons altijd op het juiste adres voor uw nieuwe sanitair.

  To Top