Ligbad

  Desc

  Items 1-12 van 38

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 38

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Ligbad

  Een ligbad maakt uw nieuwe badkamer natuurlijk helemaal af. Dit is een plek om heerlijk in te ontspannen na een lange werkdag. Bij het nemen van een bad kan u eventueel een goed boek lezen of genieten van een drankje. In ons assortiment verkopen we verschillende inbouw ligbaden. Hierbij kan u altijd rekenen op een hoge kwaliteit. Ondanks de A-merken die we verkopen zijn de prijzen verrassend laag. Dit maakt het interessant om een nieuw ligbad online te kopen. U heeft bij ons al een nieuw ligbad vanaf € 299. 

  Inbouw of vrijstaand ligbad

  Bij een nieuw ligbad kan u kiezen uit vrijstaand of inbouw. De laatste jaren zien we dat vrijstaande baden steeds meer een trend beginnen te worden. Maar als u het bad liever afwerkt met dezelfde tegels als in uw badkamer, dan is inbouw een slimmere keuze. Uw inbouw ligbad kan opgaan in uw eigen badkamer door dezelfde tegels er tegenaan te zetten. U kan bijvoorbeeld de vloer laten doorlopen in uw bad. Bent u op zoek naar meer uitstraling? Dan kunt u voor een vrijstaand ligbad kiezen. Dit wordt absoluut de eyecatcher van uw badkamer waar het oog direct naar toe trekt. 

  Ligbad op pootjes

  Bent u op zoek naar een bad met een authentieke uitstraling? Een ligbad op pootjes laat u terug in de tijd gaan. U heeft het idee van een ouderwetse kuip zoals u die vroeger in dure landhuizen zag. In exact dezelfde stijl kunt u een moderne badkamer vormgeven. Een ligbad op pootjes valt absoluut op en zal het middelpunt van uw badkamer worden. Het is natuurlijk belangrijk dat uw bad echt opvalt. Zet uw ligbad dus gerust op een voetstuk, zodat de pootjes mooi uitkomen. Bij Hornbad kan u terecht voor verschillende modellen en dus ook een bad op pootjes. Dit zorgt direct voor een unieke uitstraling van uw bad. 

  Ligbad 2 persoons

  Wilt u heerlijk ontspannen in bad samen met uw partner? Een ligbad 2 persoons zorgt voor extra ruimte in bad. Er zijn twee ligplekken, zodat u echt samen in bad kan ontspannen. U hoeft dus niet ruimte voor elkaar te maken, waardoor u bijna vergeet te ontspannen. Eventueel kunt u zelfs een whirlpool tweepersoons bad bestellen. Bij een whirlpool kunt u niet alleen tegelijkertijd in bad liggen, maar ook nog genieten van comfortabele bubbels. De massagejets zorgen ervoor dat uw spieren volledig ontspannen na een lange werkdag. U kunt even een moment samen voor jullie pakken met een ligbad 2 persoons. 

  Goedkoop ligbad bestellen

  U bent op zoek naar een nieuw ligbad in uw badkamer. Het enige nadeel is dat er niet veel budget meer over is voor een bad. U heeft namelijk ineens bedacht dat u er toch een bad in wilt hebben. Gelukkig bent u bij Hornbad altijd aan het juiste adres voor een goedkoop ligbad. U heeft al een ligbad vanaf € 299. Dit kan uiteraard hoger oplopen als u bepaalde luxes wilt bij uw nieuwe bad. We kunnen uw bad volledig upgraden tot uw eigen droom bad. Investeer gerust in een heerlijk plekje voor uzelf waar u dagelijks in kan bijkomen. 

  Ligbad in verschillende afmetingen

  Op onze website ontdekt u al snel dat er verschillende afmetingen zijn. De vorm van uw bad is afhankelijk van het formaat bad dat u aanschaft. De kleinste maat die we hebben is 120 x 70 cm. Dit is een bad dat zelfs in de kleinste badkamers past. Handig als u niet veel ruimte heeft en u graag een bad wilt. Een groot eenpersoons ligbad is bij ons 200 x 90 cm. Zelfs als u lang bent kan u hierin lekker languit liggen.  

  Ligbad kopen 

  Wilt u graag een nieuw ligbad kopen? In ons assortiment kan u direct een selectie maken tussen de baden die in uw badkamer passen. Vervolgens maakt u een selectie op prijs. U ziet meteen welke ligbaden eventueel binnen uw budget passen. Als u iets leuks gezien heeft, dan kan u direct een bestelling in onze shop plaatsen. Wilt u liever eerst proefliggen in het bad dat u gezien heeft? U kan altijd vrijblijvend langskomen in onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. U kunt hier de ligbaden met eigen ogen zien en even gaan proefliggen.

  To Top