AWT Whirlpool

  Desc

  Items 1-12 van 28

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 28

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Whirlpool baden

  Een whirlpool bad geeft u de luxe van een spa in uw eigen badkamer. Bij een bubbelbad in uw eigen badkamer denkt u aan een hoog prijskaartje. Maar bij Hornbad kan u altijd voordelig een whirlpool bad aanschaffen. In uw nieuwe badkamer kan u heerlijk genieten van de bubbels terwijl u een goed boek leest. Na een lange werkdag is er niets fijner als even ontspannen in uw eigen whirlpool bad. Uiteraard vindt u in ons assortiment verschillende modellen om uit te kiezen. Van strakke designs tot mooie ronde baden waar u heerlijk in kan bubbelen. 

  Whirlpool bad voor pijnlijke spieren 

  Heeft u regelmatig last van pijnlijke spieren? Door uw werk of sport? Een whirlpool bad kan uw spieren heerlijk laten ontspannen. De massagejets zorgen ervoor dat de bloedsomloop in uw spieren gestimuleerd worden. Dit voelt heerlijk aan en uw geest kan echt even tot rust komen. Daarna kan u er weer tegenaan of u kan heerlijk ontspannen slapen. Zowel lichaam als geest komt echt tot rust in een eigen whirlpool bad. Het geeft namelijk net het beetje extra dat u mist in uw huidige bad.

  Whirlpool bad 1 persoon

  Als u lekker wilt ontspannen in bad, dan heeft u geen zin om uw bad te delen. Een whirlpool bad 1 persoon is dan de oplossing. Of u wilt graag een whirlpool bad in uw badkamer, maar er is geen ruimte voor een groot bad. Dit is geen enkel probleem, want we verkopen ook een whirlpool bad 1 persoon. In dit bad kunt u heerlijk liggen en ontspannen na een lange werkdag. We hebben verschillende baden van 1.70 tot 1.80 meter lang. U kunt hier heerlijk alleen in ontspannen terwijl de massagejets uw pijnlijke spieren masseren. U kunt het bad in diverse maten bestellen om lekker in te ontspannen. 

  Whirlpool bad 2 persoons

  Kom samen tot rust na een lange werkdag in een whirlpool bad 2 persoons. Het is heerlijk om even samen te gaan bubbelen. U voelt direct dat de spanning van uw schouders afglijden terwijl u samen in het bad liggen. Een whirlpool 2 persoons is de ideale manier om uzelf op te laden na een lange dag. Naast de individuele whirlpools verkopen we baden voor twee personen. Er is hierin echt voldoende ruimte om samen in te zitten en te bubbelen. Is een whirlpool bad 2 persoons toch te groot? Dan kunt u uiteraard altijd een whirlpool bad 1 persoon bestellen. Aan de hand van de afmetingen van uw badkamer kunnen we uiteraard altijd even voor u kijken wat er mogelijk is. Eventueel maken we een 3D tekening om u een beeld te geven van uw nieuwe badkamer met 2 persoonsbad. 

  Inbouw whirlpool bad bestellen

  Wilt u liever geen vrijstaand whirlpool bad in uw badkamer? Geen probleem, in ons assortiment vindt u ook een inbouw whirlpool bad. U kan deze op de traditionele manier inbouwen in uw badkamer. U maakt hiervoor een kuip van hout waar u het bad in kan zetten. Vervolgens zorgt u voor een aansluiting voor het bubbelsysteem en u kan gaan bubbelen. Zet ondertussen op de achtergrond rustgevende muziek aan en geniet van de stilte terwijl u even lekker een bad neemt. Het voordeel van een inbouw whirlpool bad is dat we deze zelfs in de meest kleine badkamer kunnen inbouwen. Bent u benieuwd of dit haalbaar is in uw eigen badkamer? Neem dan gerust contact op met Hornbad en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden in uw badkamer. 

  Whirlpool bad kopen

  We hebben verschillende whirlpoolbaden op onze website beschikbaar voor uw nieuwe badkamer. Bij een whirlpool bad kopen is het handig om te kijken welke afmetingen u eventueel kwijt kan. Voor kleine badkamers hebben we hoekbaden of ruimtebesparende whirlpool baden. Bent u benieuwd hoe een whirlpool bad ligt? U bent altijd welkom in onze showroom in Zoeterwoude. In de showroom mag u alle modellen zelf uitproberen en even proefliggen. U heeft zo een idee waar u het over heeft als u een whirlpool bad aanschaft. Tijdens uw bezoek kunnen we meteen de nieuwe badkamer voor u uittekenen om te kijken welke modellen goed zouden staan. U heeft zo zelf een goed beeld bij uw nieuwe badkamer. Kom dus gerust bij ons langs of bestel uw bad online als u er al één gevonden heeft via onze website.

  AWT ( Aqart Water Technology ) is een nieuw merk van EAGO Duitsland GmbH en biedt een modern en individueel ontwerp in hoogste kwaliteit aan. Voor onze AWT whirlpools werden de meeste onderdelen compleet nieuw ontwikkeld en ontworpen.Als resultaat whirlpools waarvan een ieder onder de indruk zal zijn.Kijkt u eenvoudig toch zelf. Bijna alle AWT whirlpools zijn verkrijgbaar in een gunstige Economy-versie ( E-seie ) als ook in onze High-end uitvoering , de TSL-serie, die geen wensen meer open laat.

  To Top