RVS douchegoot met muurflens

  Desc

  1 Item

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  1 Item

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  RVS douchegoot met muurflens

  Een douchegoot met muurflens kopen doet u bij Hornbad.nl. Bij dit type douchegoot is de afvoergoot voorzien van een platte, opstaande rand. Deze zogenaamde flens zorgt ervoor dat de drain gemakkelijker waterdicht is te maken én dicht tegen de muur is te plaatsen. Een zogenaamde muurgoot. De zogenaamde muurflens. Door deze opstaande rand is een douchegoot met muurflens alleen geschikt om direct tegen de muur te plaatsen. Vanzelfsprekend is de douchegoot met muurflens geschikt voor elk type douchecabine, tegel en inloopdouche.

  Douchegoot met muurflens: voor design badkamers

  Onder de douchegoot met flens vallen in feite twee type douchegoten. Dit zijn de douchegoten met muurflens en de muurdrain in de vloer. De muurflens verschilt van de andere doordat deze ook nog een enkele opstaande rand heeft die de wand bevestigd kan worden. Hiernaast is een dergelijke douchedrain voorzien van stelpoten. Hierdoor is de douchegoot beter op hoogte te brengen en waterpas te leggen. Een douchegoot met muurflens verschilt van een muurdrain (muur inbouw). De bekende douchegoot met muurflens is geschikt voor vloermontage tegen de wand aan, een muurdrain is in de wand te plaatsen. Het verschil tussen de muurgoot in de vloer en muur inbouw kort uitgelegd.

  Heeft u een inloopdouche zonder douchebak of wilt u deze gaan plaatsen in uw badkamer? Dan is het plaatsen van een RVS douchegoot muurflens van groot belang om ervoor te zorgen dat het water goed weg kan lopen. Wanneer u ervoor kiest om de RVS douchegoot aan de achterzijde van de inloopdouche te plaatsen in- of tegen de wand, dan adviseren wij gebruik te maken van een RVS douchegoot muurflens. Een RVS douchegoot muurflens is voorzien van een opstaande rand voor plaatsing tegen de muur. Deze RVS douchegoot muurflens moet bevestigd worden aan de muur en kan daardoor niet vrij in de ruimte geplaatst worden. Hiervoor hebben wij diverse douchegoten zoals Easydrain, standaard RVS douchegoten en RVS douchegoten met flens in ons assortiment!

  RVS Douchegoot muurflens kopen

  Bij Hornbad.nl kunt u een RVS douchegoot muurflens kopen voor een zeer scherpe prijs! Naast een RVS douchegoot muurflens kopen, vindt u bij Hornbad.nl alles voor het plaatsen van de afvoer in uw badkamer! Van douchegootonderdelen tot afvoerpluggen, u vindt hier alles op één online adres. Het monteren van een RVS muurdrain in de vloer was nog nooit zo eenvoudig. Weet u niet zeker wat voor type douchegoot u wilt kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze met deskundig advies op maat!

  Met een douchegoot met muurflens (= douchegoot + rooster + muurflens) bent u verlost van dat lelijke afvoerputje. De afvoer is praktisch onzichtbaar geworden. Sterk nog, de afvoer is onderdeel geworden van uw vloer. Een douchegoot wordt voornamelijk gebruikt in een inloopdouche, maar is ook uitermate geschikt voor een douchecabine zonder douchebak. Grote voordelen van een douchegoot zijn de gemakkelijke toepasbaarheid, elke situatie is geschikt, snelle afvoer van douchewater, mooi design en vaak dat het sifon volledig uitneembaar is. Alle douchegoten zijn bij ons van hoge kwaliteit en volledig van RVS gemaakt.

  To Top