Toilet

Desc

Items 1-12 van 30

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst
Desc

Items 1-12 van 30

per pagina
Bekijken als Rooster Lijst

Complete toiletten

Wilt u uw, wancloset, of toilet ruimte gaan vervangen of het toilet in uw badkamer? Hornbad heeft geheel complete toiletsets tegen zeer scherpe prijzen. Bij zo’n complete toilet set hoeft u nergens meer aan te denken. Deze bestaan dan ook uit de toiletpot, deksel, inbouwreservoir van Geberit en bijbehorende drukplaat. Veel van deze sets zijn zeer scherp geprijsd en voorzien van standaard onderdelen. Uiteraard is het ook mogelijk om een set naar eigen inzicht samen te stellen. Heel populaire set is die van Villeroy&Boch en Sanistar. Hornbad levert standaard inbouwreservoirs van Geberit omdat dit enorm betrouwbare en makkelijk te plaatsen units zijn.

Wandtoiletten en wandclosets

Wilt u alleen uw toiletpot vervangen? Ook dit is geen probleem bij Hornbad. Bij Hornbad koopt u voordelig een toiletpot of wandcloset online. De wandclosets zijn in vele varianten leverbaar en worden veel al geleverd inclusief toiletbril met softclose sluiting. Dit systeem zorgt ervoor dat de bril langzaam sluit.  Hornbad heeft zeer korte levertijd op de toiletpotten, grotendeels zijn deze uit voorraad leverbaar, indien dit niet het geval is kunnen wij ze binnen 1 dag leveren. Heeft u in uw toiletruimte beperkte ruimte? Dan kunt u kiezen voor de verkorte of compacte toiletpotten. Deze zijn iets korter waardoor u efficiënter met uw ruimte om kunt gaan.

Inbouw reservoirs

Een inbouwreservoir is een belangrijk onderdeel; hij wordt namelijk geheel weggewerkt in de muur en u komt er niet zo maar meer bij. Het moet dus een degelijk reservoir zijn. Hornbad levert daarom hoofdzakelijk reservoirs die je kunt inbouwen van Geberit. Geberit is al jaar in jaar uit een betrouwbare en veel toegepaste inbouw reservoir leverancier. Hornbad heeft altijd inbouwreservoirs op voorraad liggen en deze zijn uiterst betaalbaar bij ons.

Bedieningsplaten en bedieningspanelen

Op het inbouwreservoir heeft u een bedieningsplaat nodig. Bedieningsplaten voor inbouwreservoirs zijn er in vele kleuren, maten en vormen. Het gros van de bedieningsplaten voor een inbouwreservoir zijn van kunststof, echter zijn er ook van massief RVS of glas.

Douchewc en douchetoilets

Waarom een douche wc zou u denken? Waarom niet? Terwijl in zeer veel culturen het de gewoonste zaak van de wereld is om te reinigen met water. Met name om dat dit het schoonste resultaat geeft. Raar toch dat het papier nog steeds het meest gebruikt is. Met name de douche toilets van Geberit zijn modern vormgegeven en voorzien van geavanceerde technologie. 

Urinoirs en bidets

Bent u op zoek naar een urinoir? Hornbad kan u diverse urinoirs van diverse merken aanbieden. Populair is het urinoir van Villeroy en Boch met deksel van de serie Subway. Uiteraard kunt u bij Hornbad ook een bidet kopen. Een bidet is geschikt voor en heeft de vorm van een soort wasbak, om de uitwendige organen na een toiletgang met water te reinigen. 

To Top