Douche wc

  Desc

  6 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  6 Items

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Douche wc

  Veel klanten die een douche-wc willen kopen vragen ons, wat is nou de beste douchewc? En welke douche wc past bij mijn situatie? Moet ik een luxe douchewc kopen of kan ik ook een goedkope bidet aanschaffen? Is een opzetbril beter of een all in one met closet? En wilt u de top 5 bekijken? Dan bent u meer dan welkom in onze showroom zodat wij u hier verder kunnen adviseren.

  Hornbad.nl biedt een uitgebreid aanbod aan zowel stroomloze mechanische bidet toilet brillen als elektrische douchewc’s. Bent u op zoek naar de populairste spatoilet modellen? Hieronder vindt u een actueel overzicht van onze vijf bestverkochte douchewc’s. En deze top lijst douche wc’s is niet door ons samengesteld, dit zijn onze meestverkochte douche-wc’s in verkoopaantallen gekocht door onze klanten (uiteraard hebben wij er natuurlijk wel voor gezorgd dat we de beste bidets geselecteerd hebben en ze in Nederland te koop zijn :-).

  Omschrijving VitrA V-Care Comfort douchewc

  De VitrA V-Care Comfort douchewc heeft niet alleen een prachtig en bekroond design, maar biedt ook uitgebreide reinigingsfuncties voor optimale comfort in uw toilet of badkamer. VitrA heeft bij deze V-Care douchetoilet de sproeitechniek prachtig weggewerkt in het keramiek, waardoor de douche-wc in elke badkamer tot zijn recht komt.

  In twee versies verkrijgbaar, Essential en Comfort

  De VitrA V-Care douche-wc is in twee versies verkrijgbaar; één Essential basisversie en de hier beschreven Comfort versie, die meer functies biedt. Beide douchewc’s worden geleverd met een keramische randloze wandcloset, die onder andere zorgt voor een optimale hygiëne en een eenvoudigere reiniging. De wandcloset is tevens uit te breiden met de bijzondere VitrAClean coating (5674B403-6124), een keramische beschermlaag die ervoor zorgt dat vuil en bacteriën zich niet hechten.

  Functies VitrA V-Care Comfort

  De VitrA V-Care Comfort heeft uitgebreide wellnessfuncties samengebracht en geconcentreerd in een buitengewone douchetoilet. Imponerend vanwege het design maar ook de exclusieve materialen en de topklasse afwerking maken indruk. Hoogwaardige materialen, vloeiende lijnen en naadloze overgangen kenmerken de VitrA V-Care douche-wc. Maar welke functies maken deze V-Care douchetoilet zo gewaardeerd?

  Bidet wash en Lady wash

  De VitrA V-Care Comfort is voorzien van een bidet wash alsmede een lady wash. De sublieme VitrA douchetechnologie zorgt voor een grondige maar zachte en doeltreffende reiniging. De technologie combineert continu warm water met lucht, waardoor de reiniging erg comfortabel blijft. Bij elk doucheprogramma is de roestvrij stalen sproeier in verschillende standen in te stellen en de sproeikop reinigt zich automatisch na elke wasbeurt.

  Watertemperatuur en waterdruk

  Bij zowel de lady wash als de bidet wash is de watertemperatuur en waterdruk in 5 verschillende niveau’s in te stellen, variërend van 32˚C tot 40˚C. Van een zachte lauwe reiniging tot een krachtige doortastende warme reiniging of een combinatie van de niveau’s; het is allemaal naar eigen voorkeur in te stellen op deze douchetoilet.

  Oscillerend en pulserend massagemenu

  De VitrA V-Care Comfort douche-wc is uitgerust met twee massagemenu’s; een oscillerende modus en een pulserende functie. Het voordeel van de oscillerende functie is dat de sproeier in de lengte heen en weer beweegt en dus een groter reinigingsbereik heeft. Het voordeel van de pulserende modus is dat het ontspanning brengt maar ook ingezet kan worden om de stoelgang op gang te brengen.

  Verwarmde toiletbril met automatisch open en sluitende functie

  De V-Care Comfort heeft een verwarmde toiletbril die in 5 verschillende niveau’s is in te stellen, variërend van 32˚C tot 40˚C. Voor mensen die een warme toiletbril niet op prijs stellen, kan de verwarming ook uitgezet worden. De binnenkant van de toiletbril, in tegenstelling tot de vaak Aziatische modellen, is groter dan normaal en de zitting heeft een verfijnde ergonomie waardoor deze prettig zit. Daarnaast treft men in de bril een slimme veilige sensor aan, die controleert of er een gebruiker op de douchewc zit. Pas dan worden de functies geactiveerd en is er geen sprake van een verrassend waterfestijn. Verder kan de zitting en de deksel automatisch openen en sluiten via de afstandsbediening of door in de buurt ervan te zijn. Als de sensor na 90 seconden geen activiteit signaleert, zal de deksel en de zitting automatisch sluiten. VitrA zet daarmee goed in op een optimale hygiëne in combinatie met een handvrije ervaring.

  Föhn

  De droogblaasfunctie op de Comfort versie zorgt na een verfrissende reiniging voor de droge billetjes. De temperatuur van de föhn is in 5 prettige niveau’s in te stellen, variërend van een coole 15˚C tot een lekkere warme 35˚C.

  Luxe afstandsbediening

  Wanneer de sensor is geactiveerd, kunnen de functies via het zijpaneel van de douchetoilet worden aangestuurd maar fijner is de aansturing via de luxe afstandsbediening. Het grote voordeel van de VitrA afstandsbediening is dat deze in één hand is vast te houden maar ook bestuurd kan worden in de houder die men aan de muur bevestigd.

  Over VitrA

  VitrA is al decennia een van de meest vooraanstaande sanitairproducenten van de wereld. Wereldwijd is het Turkse VitrA één van de zes grootste fabrikanten in sanitair. Per jaar produceert VitrA maar liefst ruim vijf miljoen sanitairproducten. VitrA heeft uitgebreid geïnvesteerd in een high tech innovatiecentrum waar wetenschap en design alle ruimte krijgen voor het ontwikkelen van duurzame badkamers. Een goed voorbeeld van een innovatief product van VitrA is Rim-ex, een randloos wandcloset, dus zonder onhandige spoelrand! VitrA was een van de eerste fabrikanten die hiermee kwam en inmiddels wordt dit design omarmd door vele andere producenten.

  Het ontwikkelen van innovatieve en duurzame producten voor unieke badkamer ervaringen is een van de belangrijkste redenen voor het wereldwijde succes van VitrA als inspirerend merk. VitrA’s streven is om een primaire bron van “pure nieuwe ideeën” te zijn voor ’s werelds meest veeleisende consumenten. Met VitrA bent u verzekerd van designconcepten gecombineerd met de allernieuwste technieken. De kenmerken van het VitrA merk, de uitstekende kwaliteit en betrouwbare veelzijdigheid zijn geworteld in een lange traditie van innovatie.

  Het succes van de VitrA V-Care douchewc

  In de afgelopen jaren is het designmerk VitrA meerdere malen onderscheiden met prestigieuze awards. Zij wonnen onder andere deze awards: Design Plus, Edida, Iconic, iF, Interior Innovation, Plus X en de Red Dot Award. En ook de VitrA V-Care Comfort is maar liefst met 4 onderscheidingen bekroond. De douchewc is onderscheiden met de German Design Award 2016 en is winnaar geweest van de Iconic Award 2015. Ook is de douche-wc bekroond als beste product van 2016/2017 door de prestigieuze Plus X design awards jury.

  Vitra  ‘Blue Life’ en verantwoordelijk ondernemen

  VitrA is zich er van bewust dat de wereld in een kritieke fase zit en doet er daarom alles aan om onze planeet te beschermen. VitrA neemt haar verantwoordelijkheid en heeft ‘Blue Life’ omarmd als leidraad door alle gelederen van het bedrijf. Produceren, ontwerpen, zakelijk handelen, opleiden; alles is erop gericht op zo milieuvriendelijk te produceren en de voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Dit voor een gezonde, groene toekomst van on

  To Top