F15 AWT zonder achterwand

  Desc

  Items 1-12 van 13

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 13

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Heeft u al eens gedacht aan een stoomcabine? Een stoomcabine is erg bevorderend voor de bloedsomloop en helpt uw lichaam afvalstoffen te verwijderen. De cabines zijn voorzien van veel verschillende opties, zoals een regendouche, massagejets, LED-verlichting of zelfs bluetooth. Of wilt u misschien een stoomcabine met een bad?

  De stoomdouches van de F15-serie vertegenwoordigen de nieuwste collectie van EAGO Duitsland.Bij het onder ons nieuw gevoerde merk AWT hebben we ons alleen gefocust op het hoogst nodige. AWT ( Aqart Water Technology) staat voor hoge kwaliteit, gecombineert met een elegant en gelijkmatig design, zonder onnodige poespas. Zo worden vele delen , zoals b.v. de stoomuitgang of de bediening, voor deze serie opnieuw compleet ontwikkeld.Daarbij zijn wij de enige fabrikant van stoompanelen die deze ook compleet uit Solid Surface ( gepatenteerd design) aanbieden. Alle stoomdouches van de F15-serie zijn zeer solide en massief geconstrueerd, zodat u ook zelf na vele jaren nog veel plezier van uw product heeft.


  Bij de Deluxe Edition van onze F-15 serie is het douchepaneel van RVS gemaakt en eventueel in zilver en zwart leverbaar. De functies zijn gelijk als die bij de uitvoering Solid Surface.Daarmee heeft u de mogelijkheid uw nieuwe stoomdouche aan uw persoonlijke wensen aan te passen en individueel samen te stellen.

  Of uw stoomdouche met of zonder douchebak gemonteerd wordt is puur een persoonlijke smaak. maar indien u kiest voor een douchbak , vindt u hier een passende Design-douchebak uit Solid Surface ( Mineralguss ). De douchebakken zijn met 30 mm zeer dun en hebben een afvoer die zowel met onze sifon SI90, als ook met elke standaardsifon (90 mm) te gebruiken zijn.

  Modulerend ontwerp
  Onze nieuwste AWT stoomdouches van de F15-serie zijn gebasseerd op een nieuwe trapsgewijze opbouw . Hierdoor kunt U uw eigen individuele douche samenstellen, U kunt tussen 3 verschillende douchepanelen , als ook tussen transparante of grijs getint glas kiezen. Ook op de vraag of u een douchebak wilt of dat u liever de douchevloer betegelt ziet , daar kunt U zelf over beslissen. Onze stoomdouches van de F15-serie biedt u hiermee hoogst mogelijke flexibiliteit. Bij ons vindt u een op elkaar afgestemd design van alle produkten . Zo passen onze baden van SolidStone (Mineralguss) of onze badmeubels met SolidStone waskommen niet alleen optisch bij de stoomdouches van de F15-serie; zelfst de toegepaste materialen en oppervlaktes zijn op elkaar afgestemd , zodat een perfecte totaalcombinatie ontstaat.

  Wellness in uw eigen badkamer
  Na een lange werkdag wenst ieder persoon een beetje ontspanning en rust .Maak van uw eigen thuis uw eigen Wellnessoase. Met onze AWT stoomdouches kunt u uw dag met een wellnessbad afsluiten. Maak van een stoombad met aroma-extracten inclusief een kleurlicht-therapie en douchebeurt een echte Wellness belevenis. U zult een positieve uitwerking op uw gezondheid ervaren. Hoogtepunt van deze multifunctionele douche is de verlichte XXL-regendouche, die u laat wegdromen naar een tropische regenbui. De bediening van de AWT douchetempel is daarbij uiterst gebruiksvriendelijk. De temperatuur van het stoom, de verlichting of het streamen van uw lievelingsmuziek van uw telefoon, alle functies kunnen eenvoudig door middel van het ingebouwde bedieningspaneel gekozen worden.

  To Top