Douchecabines

  Desc

  Items 1-12 van 17

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst
  Desc

  Items 1-12 van 17

  per pagina
  Bekijken als Rooster Lijst

  Douchecabine

  Hornbad is in het begin begonnen met douchecabines en stoomcabines, hierdoor hebben wij in nauwe samenwerking met de leverancier een perfect assortiment.  Hierbij valt te denken aan vele maatvoering in douchecabines, maar ook de scherpe prijzen. Wij kunnen ze dan ook leveren in de standaard maten al van zeer goedkoop en dat al vanaf € 299,- tot het dure segment.  In het zogenaamde dure segment kunt u keuzes maken uit profiel kleuren meerdere maatvoeringen hoogtes en kleuren glas. Ook hierin hebben we weer leuke en bijzondere modellen. Veel klanten vragen vaak voor grote spiegels in de badkamer, waar je niet alleen je hoofd kan zien maar ook je voeten, echter is er voor deze spiegels vaak geen ruimte in de badkamer. Het idee is zowel overtuigend als eenvoudig: De rechte deur en of zijelementen van een douche kunnen uitstekend gebruikt worden als spiegel op lichaamsgrootte. Dit idee realiseren wij nu bij onze nieuwe spiegeldouche. Hierbij gaat het om een spiegel, die zelfs voor en opmaken of scheren gebruikt kan worden. Niet alleen de lichaamsverzorging wordt met een grote spiegel gemakkelijker, ook kan van top tot teen gecontroleerd worden of de kleding goed zit en staat! De spiegelkant zit dan aan de buitenkant van de cabine, maar wanneer u in de cabine staat, heeft u geen idee dat de buitenkant een spiegel is. U kunt er gewoon doorheen kijken, echter kunt u niet van buiten naar binnen kijken, wat ook weer de benodigde privacy kan geven. Bovendien is met deze grote spiegel een belangrijk creatief aspect verbonden:  Een klein bad werkt met een groot spiegelvlak groter, verliest zijn lengte en geeft een bevallige indruk van de ruimte.  Ook heeft kunt u weer vele ruimte besparende douchecabines vinden op hornbad.nl of in de showroom. Bijvoorbeeld kunnen de vijf hoek of de kwartrond modellen net dat beetje meer ruimte geven, waardoor de doorgang niet hoeft te worden beperkt. 

  Complete douchecabine kopen voor uw badkamer

  In onze winkel kunt u een complete douchecabine aanschaffen voor uw badkamer. De gesloten cabines houden het water netjes binnen. U hoeft u zo geen zorgen te maken over water in de badkamer. Doordat alles netjes afgesloten wordt, ontstaan er geen waterproblemen. Vooral in een kleine badkamer kan een complete douchecabine de oplossing zijn. Ze worden volledig op maat geleverd in standaardmaten. In de cabine is alles aanwezig om te kunnen douchen. Denk aan een douchebak, afvoer, douchekop, douchestang en douchewanden. De douchestang en douchekop is soms wel optioneel verkrijgbaar. Uiteraard kunt u deze los bestellen bij Hornbad.

  Bespaar ruimte met een gesloten douchecabine

  Heeft u een vrij kleine badkamer, maar wilt u wel graag een losse douche en bad? Een gesloten douchecabine kan de oplossing zijn. We verkopen naast de vierkante cabines een kwartrond cabine van 80x80 cm. De kwartrond cabine geeft u extra ruimte om rond te lopen. U houdt zo ruimte over om een los bad te plaatsen. Vooral bij een klein bad past een ruimtebesparende gesloten douchecabine. Uiteraard wordt de cabine volledig geleverd met een douchekuip en afvoer voor het water. U kan de cabine eenvoudig monteren in uw kleine badkamer. Dankzij de volledig gesloten douchecabine heeft u ook geen zorgen meer over rondspattend water. 

  Glazen douchecabine voor extra ruimte

  Dankzij een glazen douchecabine lijkt een badkamer een stuk groter te zijn, dan deze in werkelijkheid is. Door het glas wordt de douche doorzichtig en hierdoor lijkt alles groter te zijn. Vooral bij een kleine badkamer kan dit een oplossing zijn. Als u een inloopdouche met muren plaatst oogt de badkamer een stuk kleiner. Een glazen douchecabine geeft uw badkamer direct een extra ruimtegevoel. Het glas wordt gemaakt van gelaagd glas en is ijzersterk. U hoeft dus niet bang te zijn dat de cabine breekt door een ongelukje of valpartij.  

  Bespaar op uw renovatie met een douchecabine aanbieding

  De renovatie van uw badkamer kost helaas een hoop geld. Het is fijn als u kan besparen op de materialen die u gebruikt. Een douchecabine aanbieding kan u helpen om flink wat geld op uw renovatie te besparen. Hornbad verkoopt douchecabines van een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. We verkopen verschillende A-merken die regelmatig in de aanbieding zijn. Door geld te besparen houdt u weer geld over voor de aannemer van uw nieuwe badkamer.  

  Goedkope douchecabine online bestellen

  De prijzen in de winkel kunnen voor een douchecabine hoog oplopen. Ondanks dat u een compleet pakket afneemt betaalt u aardig wat geld voor een douchecabine. Gelukkig kunt u online een goedkope douchecabine bestellen. Online liggen de prijzen lager dan in de winkel. Daarbij bezorgen we je bestelling ook nog eens netjes bij u thuis. Dit scheelt gesleep om uw spullen thuis te krijgen. 

  Douchecabine kopen 

  Wilt u een douchecabine kopen voor uw nieuwe badkamer? Dan bent u bij Hornbad aan het juiste adres. We verkopen al douchecabines vanaf 80x80 cm. Deze maat is er speciaal voor de kleine badkamers. U kan bij ons ook terecht voor een douchecabine tot 140 x 100 cm. Voor iedere badkamer verkopen we een passende douchecabine.

  Heeft u nog advies nodig bij een douchecabine? Neem gerust contact op met Hornbad en wij helpen u graag verder met uw nieuwe badkamer.  

  To Top