Op zoek naar een betaalbare of goedkope douchecabine voor in uw badkamer. Kijk dan eerst op onze website bij de douchecabines! Hier staan tal van voorbeelden die wij kunnen leveren. Hornbad levert onder andere de merken Sanistar, Novellini, Plieger, Villeroy & Boch, HSK en nog veel meer. 

Anti kalk behandeling

Veel van de cabines van Hornbad zijn voor zien een anti kalk behandeling. Bijvoorbeeld de Sanistar Star douchecabine is voorzien van een anti kalk behandeling, of beschermt met zogenaamd glasplus. Dit maakt het schoonhouden en schoonmaken van uw douchecabine vele malen gemakkelijker. 

Al onze cabine zijn zowel met als zonder douchebak plaatsbaar. De douchebakken op zich zijn weer in diverse types verkrijgbaar. De lage douchebakkken, inbouwdouchebakken, opbouwdouchebakken. Laat u echter altijd van te voren goed adviseren wat de haken en de ogen zijn bij het plaatsen van een douchebak. Naast de douchebak is er uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor een douchegoot. 

Maatwerk

Naast het vele standaard werk dat bij Hornbad Zoeterwoude-Rijndijk uit voorraad leverbaar is, leveren wij ook maatwerk douchecabines. Deze cabines kunnen gemaakt worden in de maatvoering zoals die bij uw badkamer nodig is. De douchecabines kunnen met en zonder profiel geleverd worden. Een douchecabine met zo weinig mogelijk profiel nodig? Bij ons bent u in Amsterdam aan het juiste adres van de Sanitairwinkel van de Randstad. 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.