Bent u van plan een stoomcabine aan te kopen?

Waarom zou u dat doen? Daar zijn meerdere redenen voor: een stoom douche cabine heeft een positieve invloed op het menselijk lichaam. Spieren en gewrichten voelen weer soepel aan na het gebruikk van een stoomdouche. Hiernaast worden ook de adem en lucht wegen gereinigd en circuleerd het bloed beter.  

Waarop moet ik letten bij de aanschaf van een stoomcabine? Veel wordt als eerste gekeken naar het uiterlijk van een cabine. Logisch, niet onbelangrijk. Maar denk ook aan maatvoering, en dan met name de sta hoogte in de stoomdouchecabine. Denk ook aan keurmerken: bijv. CE en TUV. CE is een algemeen keurmerk, aan te bevelen is om te kijken naar een stoomcabine met het strenge Duitse TUV keurmerk. Denk naast deze punten aan: bedieningsgemak, materialen, schoonmaken, etc. Maar kijk ook naar de garantie, hierin zijn weer verschillen van 1 jaar onderdelen garantie, of 2 jaar onderdelen garantie. Of garantie waarbij de monteur bij u thuis een probleem komt verhelpen. Zeker de moeite waart om u hierover te laten informeren. Wilt u een stoomdouche voor 1persoon, of wilt u graag met uw partner genieten van de stoomcabine? Hornbad biedt voor beide keuzes een cabine. 

Hornbad heeft een divers scala aan stoomcabines die wij leveren. Enorm populair model is de stoomcabine de Milaan

Waarover beschikken de stoomcabines qua functies? In principe zijn alle stoomcabines standaard uit gerust: met onder andere, stortdouche, handdouche, massagejets, radio, voetmassage. 

Waarom zou u een stoomcabine bij Hornbad kopen? Een stoomcabine bij Hornbad heeft vele voordelen. Het belangrijkste is de kwaliteit; bij ons heeft u minimaal 2 jaar onderdelen garantie. Als tweede, de prijs; wij zijn altijd de goedkoopste! Uiteraard ook ons grote assortiment is een enorm sterk punt. Bekijk hier ons aanbod!

 

 

on 0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.